Matkasta ja meistä

Olemme niitä ihmisiä, jotka ajattelevat unelmien ja haaveiden olevan toteutettavissa kunhan niihin tarpeeksi uskoo. Feel it, breathe it, believe it, and you´ll be walking on air.

Aika tarkalleen tasan vuosi sitten päätimme, että haave pidemmästä matkasta rinkka selässä nyt ihan oikeasti toteutetaan. Jotta haave saatiin realisoitua, aloimme siitä päivästä alkaen puhua matkasta toteutuvana asiana toisillemme ja muille. On ihmeellistä, miten ihminen alkaa alitajuisesti tehdä töitä unelmien toteutumisen eteen, kun jääkaapin oveen leikkaa kuvan ja vaihtaa sanan jos sanaan kun.

Meille matkan suunnitteleminen ja totetumisen varmistaminen on ollut jo kokemus. Itsestään oppii aina jotain uutta kun astuu omalle epämukavuusalueelleen tai ihan vain uusille vesille. Reppu selässä matkaamisessa olemme kumpikin untuvikkoja, eikä tulevia kokemuksia siksi pysty kuvittelemaankaan. Näin viikko ennen matkalle lähtöä olemme äärettömän kiitollisia jo siitä, että onnistumme toteuttamaan näin ison unelman tapahtuipa reissussa sitten mitä tahansa.

Suunnitelmissa on matkata Thaimaaseen, Kambodzaan, Vietnamiin, Malesiaan ja Indonesiaan. Matkan suurimpana tavoitteena on maailman näkemisen lisäksi irrottautua arjesta ja stressistä, saavuttaa huolettomuuden tunne ja rentoutua. Emme siis lähde päiväaikataululla halkomaan jokaista kolkkaa, vaan matkaamme fiiliksen mukaan.

Tervetuloa mukaan meidän matkalle aurinkoon!

-Viivi ja Markus

1 thoughts on “Matkasta ja meistä

  1. Moi matkaajat. Eka postaus kertoi Viivillä olevan sama tauti kuin iskällä. Epämiellyttävyys iskee jos ei hallitse tilaa. Pysykää vaan maalla (maaseudulla :)). Sukelluskuvia odetellessa.
    terv M&T&E&E ja karvatassut

Jätä kommentti